Яєчна запіканка з сухарів

Яєчна запіканка з сухарів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простота приготування дозволить готувати цю запіканку щотижня.

Інгредієнти

сухарі – 200 грам
молоко – 200 мл
борошно – 30 грам
мускатний горіх – на кінчику ножа
яйця – 5-6 шт.
зелень – за смаком
цибуля – 1 штука
бекон – від 2 до 3 смужок
спаржа – кілька штук
артишок – жменя
сир тертий – 150 г

Як приготувати Яєчна запіканка з сухарів

Залишилися сухарі і не знаєте куди їх подіти?! Не біда! Представляємо простий рецепт запіканки з сухарів і грибів.

Покроковий рецепт

1. Прогрійте духовку до 200 градусів.

2. У лист вкладіть частина сухарів.

3. Бекон, артишоки і спаржу наріжте шматочками.

4. У сотейнику прогрійте частина молока. В іншій частині молока розчиніть борошно. Влийте в сотейник отриману суміш. Приправте мускатним горіхом і дочекайтеся загустіння.

5. Зніміть з вогню і вбийте яйця в окремій мисці. Додайте порізані артишоки, бекон і дрібно нарізану спаржу. додайте збиті яйця і добре розмішайте. Отриманим яєчним соусом залийте сухарі.

6. Зверху викладіть залишилися сухарі.

7. Надішліть випікатися на 20 хвилин при середній температурі.