Простота приготування дозволить готувати цю запіканку щотижня.
Інгредієнти
сухарі – 200 грам | |
молоко – 200 мл | |
борошно – 30 грам | |
мускатний горіх – на кінчику ножа | |
яйця – 5-6 шт. | |
зелень – за смаком | |
цибуля – 1 штука | |
бекон – від 2 до 3 смужок | |
спаржа – кілька штук | |
артишок – жменя | |
сир тертий – 150 г |
Залишилися сухарі і не знаєте куди їх подіти?! Не біда! Представляємо простий рецепт запіканки з сухарів і грибів.
Покроковий рецепт
1. Прогрійте духовку до 200 градусів.
2. У лист вкладіть частина сухарів.
3. Бекон, артишоки і спаржу наріжте шматочками.
4. У сотейнику прогрійте частина молока. В іншій частині молока розчиніть борошно. Влийте в сотейник отриману суміш. Приправте мускатним горіхом і дочекайтеся загустіння.
5. Зніміть з вогню і вбийте яйця в окремій мисці. Додайте порізані артишоки, бекон і дрібно нарізану спаржу. додайте збиті яйця і добре розмішайте. Отриманим яєчним соусом залийте сухарі.
6. Зверху викладіть залишилися сухарі.
7. Надішліть випікатися на 20 хвилин при середній температурі.