Яєчний салат з ковбасою, соленными огірками, сиром і кукурудзою

Яєчний салат з ковбасою, соленными огірками, сиром і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з ковбасою, соленными огірками, сиром і яйцями – швидкий варіант Олів’є

Інгредієнти

Варена ковбаса – 300 гр.
Яйця – 3 шт.
Огірки солені – 4 шт.
Твердий сир – 250 гр.
Майонез 25% – 100 мл
Йогурт 1% – 100 мл
Кукурудза консервована – 100 гр.

Як приготувати Яєчний салат з ковбасою, соленными огірками, сиром і кукурудзою

Дуже простий в приготування салат, чимось схожий на олів’є (запахом точно), але трохи інші інгредієнти. І замість жирного майонезу заправка з маложирного майонезу, розведеного 1% йогуртом. Виходить також смачно, але трохи корисніше.

Покроковий рецепт

1. Яйця відварити (5 хвилин після закипання). Остудити, почистити і нарізати кубиками.

2. Ковбасу нарізати кубиками.

3. Солені огірки подрібнити, нарізати кубиками, як ковбаску.

4. Сир порізати також кубиками.

5. Підготувати заправку: для цього змішати йогурт і низькокалорійний майонез.

6. Скласти всі інгредієнти в каструлю. Заправити і добре перемішати. За бажанням, можна трохи посолити.

Викладаємо яєчний салат на тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!