Салат з ковбасою, соленными огірками, сиром і яйцями – швидкий варіант Олів’є
Інгредієнти
Варена ковбаса – 300 гр. | |
Яйця – 3 шт. | |
Огірки солені – 4 шт. | |
Твердий сир – 250 гр. | |
Майонез 25% – 100 мл | |
Йогурт 1% – 100 мл | |
Кукурудза консервована – 100 гр. |
Дуже простий в приготування салат, чимось схожий на олів’є (запахом точно), але трохи інші інгредієнти. І замість жирного майонезу заправка з маложирного майонезу, розведеного 1% йогуртом. Виходить також смачно, але трохи корисніше.
Покроковий рецепт
1. Яйця відварити (5 хвилин після закипання). Остудити, почистити і нарізати кубиками.
2. Ковбасу нарізати кубиками.
3. Солені огірки подрібнити, нарізати кубиками, як ковбаску.
4. Сир порізати також кубиками.
5. Підготувати заправку: для цього змішати йогурт і низькокалорійний майонез.
6. Скласти всі інгредієнти в каструлю. Заправити і добре перемішати. За бажанням, можна трохи посолити.
Викладаємо яєчний салат на тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!