Готуємо продукти для салату з морської капусти. Відварюємо яйця, відкриваємо консервовану кукурудзу і морську капусту.
Відварені яйця подрібнюємо на дрібні кубики і розміщуємо їх в салатник.
Далі до нарізаним яйцям треба додати кукурудзу
Перед тим як додати морську капусту в салатник я розрізаю її для зручності. Так її легше поєднувати з інгредієнтами салату, а згодом і зручніше їсти.
Нарешті з’єднуємо всі інгредієнти салату і додаємо улюблений майонез за смаком. Солити не потрібно, так як морська капуста вже подсолена.
Далі потрібно все ретельно перемішати. Помістити в холодильник на годину і можна пригощатися! Вийшов красивий, смачний і звичайно корисний салат.