Яєчний салат з морської капусти з кукурудзою

Яєчний салат з морської капусти з кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо продукти для салату з морської капусти. Відварюємо яйця, відкриваємо консервовану кукурудзу і морську капусту.

Відварені яйця подрібнюємо на дрібні кубики і розміщуємо їх в салатник.

Далі до нарізаним яйцям треба додати кукурудзу

Перед тим як додати морську капусту в салатник я розрізаю її для зручності. Так її легше поєднувати з інгредієнтами салату, а згодом і зручніше їсти.


Нарешті з’єднуємо всі інгредієнти салату і додаємо улюблений майонез за смаком. Солити не потрібно, так як морська капуста вже подсолена.
Далі потрібно все ретельно перемішати. Помістити в холодильник на годину і можна пригощатися! Вийшов красивий, смачний і звичайно корисний салат.