Яєчня по-андалузськи

Яєчня по-андалузськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Що можна спожити на сніданок? Кашу, яєчню, сирок з фруктами або ягодами, бутерброди… По-моєму, смачна яєчня – прекрасний і корисний сніданок для ранку. Однак, їсти кожен раз смажені яйця набридає. Давайте спробуємо урізноманітнити наше меню і приготувати яєчню по-андалузськи. Андалузія – це південна автономна область Іспанії. І цей рецепт привезений до нас з Іспанії. Він вважається там дуже популярною стравою. Причому, секрет дивовижної популярності цієї страви криється в простоті його приготування і величезною варіації рецептів, так як в якості різноманітності в яєчню можна додавати і томати, і селеру, і зелену квасолю, і різні інші овочі.

Готується яєчня по-андалузськи на основі рецепту яєчні бовтанки. Для смаження бовтанки краще всього брати сковороду з товстим дном або з тефлоновим покриттям. Вершки в даному рецепті роблять яєчню ніжніше. Вогонь при смаженні повинен бути середній, навіть ближче до слабкого. Давайте перейдемо до практики?

Покроковий рецепт