Яєчня з ковбасою і помідорами

Яєчня з ковбасою і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасним доповненням до такого ситного ранкового страві може стати овочевий салат з молодої капусти і хрустких огірочків.

Інгредієнти

цибуля ріпчаста – 1 головка міцний і соковитий
м’ясисті помідори – 2 штуки
помідори 2 штуки); томатний – 1 стакан
свіжа зелень будь – 2 ст. ложки
ковбаса копчена – 60 г
курячі яйця сирі добірні – 3 штуки
перець чорний подрібнений і сіль – за смаком
перець болгарський червоний – 1 штука
перець болгарський – 1 штука
олія – для смаження

Як приготувати Яєчня з ковбасою і помідорами

Таке блюдо, як яєчня з ковбасою і соковитими помідорами, можна назвати елементарним, так як його приготувати зможе навіть дитина.

Покроковий рецепт

Спочатку всі овочі промити, потім у солодких перців видалити серцевину з плодоніжкою, нарізати брусками невеликого розміру, приготувати нарізку у вигляді часточок з помідорів, нашаткувати цибулька.

У сковорідку середнього розміру з товстим дном викласти цибулю, обсмажити на олії, попередньо прогрітому. При постійному помішуванні прогріти цибульку до напівпрозорого стану, потім додати бруски болгарського перцю і часточки помідорів. Зверху присипати все меленим чорним перчиком, при частому помішуванні готувати на тихому вогні протягом десяти хвилин під кришкою.

Далі нарізати невеликими кубиками ковбаску, викласти її до овочів, влити склянку томатного соку, після чого збільшити вогонь, гасити. Через п’ять хвилин створити три заглиблення в овочевий суміші, в кожне з них викласти по одному курячому сирому яйцю.

Зменшити вогонь, закрити посуд кришкою, присипати сіллю, продовжити процес смаження до повної готовності яєчні, потім подавати це блюдо, присипавши попередньо його рубаною свіжої зеленню, додатково можна зверху додати терту бринзу.