Яєчня з ковбасою в бублику

Яєчня з ковбасою в бублику – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яєчня в бублику з шматочками ковбаси – смачне і ситне блюдо всього за 5 хвилин! Готувати легко і просто!

Інгредієнти

Яйце – 1 шт.
Бублик – 1 шт.
Ковбаса – 20 гр
Масло рослинне – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Як приготувати Яєчня з ковбасою в бублику

Пропоноване блюдо – ідеальний варіант для ранкового перекусу. Підготувати для рецепта потрібно бублик, сире куряче яйце, невеликий шматочок будь ковбаси, спеції і рослинне масло. Готувати будемо на сковороді.

Покроковий рецепт

Беремо невелику плашку. У неї забиваємо одне куряче яйце.

Підсипаємо до яйцю за смаком спеції: сіль і чорний мелений перець.

Озброюємося звичайною столовою виделкою, щоб збити яйце зі спеціями.

Шматочок будь ковбаси нарізаємо на дрібні кубики. Нарізку з ковбаси перекладаємо в збите яйце і ще раз перемішуємо. Основа для яєчні готова.

А тепер займемося бубликом. Його потрібно буде розрізати акуратно вздовж на дві частини.

Сковороду промазуємо рослинним маслом. Викладаємо одну частину бублика на сковороду (якщо дозволяє сковорода, то можна і відразу обидві половинки бублика викласти).

Заповнюємо отвір яєчною масою з ковбасою, трохи притискаючи бублик виделкою до дна сковороди. Чекаємо, поки яєчня схопиться.

Швидкий сніданок з бублика, яйця й ковбаси готовий! Приємного всім апетиту!