Яєчня в бублику з шматочками ковбаси – смачне і ситне блюдо всього за 5 хвилин! Готувати легко і просто!
Інгредієнти
Яйце – 1 шт. | |
Бублик – 1 шт. | |
Ковбаса – 20 гр | |
Масло рослинне – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком |
Пропоноване блюдо – ідеальний варіант для ранкового перекусу. Підготувати для рецепта потрібно бублик, сире куряче яйце, невеликий шматочок будь ковбаси, спеції і рослинне масло. Готувати будемо на сковороді.
Покроковий рецепт
Беремо невелику плашку. У неї забиваємо одне куряче яйце.
Підсипаємо до яйцю за смаком спеції: сіль і чорний мелений перець.
Озброюємося звичайною столовою виделкою, щоб збити яйце зі спеціями.
Шматочок будь ковбаси нарізаємо на дрібні кубики. Нарізку з ковбаси перекладаємо в збите яйце і ще раз перемішуємо. Основа для яєчні готова.
А тепер займемося бубликом. Його потрібно буде розрізати акуратно вздовж на дві частини.
Сковороду промазуємо рослинним маслом. Викладаємо одну частину бублика на сковороду (якщо дозволяє сковорода, то можна і відразу обидві половинки бублика викласти).
Заповнюємо отвір яєчною масою з ковбасою, трохи притискаючи бублик виделкою до дна сковороди. Чекаємо, поки яєчня схопиться.
Швидкий сніданок з бублика, яйця й ковбаси готовий! Приємного всім апетиту!