Яєчня з овочами в хлібі

Яєчня з овочами в хлібі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На одну порцію потрібно одне яйце, скибочка хліба, потроху шинки, помідор, твердого сиру, вершкового або рослинного масла для смаження, часникова сіль. Шинка і помідор нарізати тонкою соломкою, сир подрібнюється на дрібній тертці.
У чашці змішується яйце, нарізана шинка, помідори, тертий сир. Суміш трохи посолити

У хліба, нарізаного тонкими скибочками акуратно вирізається середина. На сковороді розтоплюється шматочок вершкового масла або трохи рослинного масла. «Корочка» хліба без середини обсмажується до золотистого кольору з одного боку.

Після цього її потрібно перевернути і заповнити порожнечу яєчною масою з овочами.

Готувати майже до готовності протягом декількох хвилин. Акуратно накриваємо яєчню «серединкою» хліба, злегка притискаючи пальцями.

За допомогою лопатки перевертаємо хліб, щоб він підрум’яниться з усіх боків.
Через пару хвилин оригінальний сніданок готовий.