Хтось любить яйця з молоком, хто-то з маслом і сиром, хтось додає вершки і все це впливає на щільність яєчні. Я пропоную вам спробувати яєчню з сиром.
Інгредієнти
Яйця курячі – 4 шт. | |
Сир – 1/4 чашки | |
Сіль – за смаком | |
Спеції чорний перець, карі, часник, прованські трави… | |
Вершкове масло – 1 столова ложка |
Сир з яєчнею – це здоровий і корисний сніданок. Використовуйте сир з низьким вмістом жиру, вершкове масло легко можна замінити на рослинне.
Покроковий рецепт
Розтопіть вершкове масло на слабкому вогні. Вершкове масло можна замінити на рослинну олію.
Курячі яйця збийте в мисці, трохи підсолюємо. Вилийте на сковороду яйця і смажте хвилину або дві.
Потім в сковороду до яєць додайте сир і спеції. Спеції можуть бути будь-які: мелений перець, прованські трави, паприку і т. д. Все перемішайте. Готуйте ще три-чотири хвилини.
Вимкніть вогонь і зніміть сковороду з вогню. Дайте трохи постояти під закритою кришкою, буквально 1-2минутки. Так вони ще трохи рідкі.
Коли яйця схопляться (завдяки гарячій сковороді) можна викладати на тарілку і подавати до столу. Приємного апетиту!