Юшка з сьомги

Юшка з сьомги – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей вишуканий суп можна приготувати з бюджетного набору продуктів. Наприклад, купити в магазині набір для супу з лососевих. Суп виходить ароматний, наваристий і дуже смачний.

Покроковий рецепт



Ставимо воду в каструлі на плиту. Коли вода закипить, кладемо промиті частини риби. Якщо є голова, виймаємо з неї зябра.



Поки вариться риба, ріжемо картоплю, цибулю та моркву.


Коли риба готова, викладаємо її на тарілку, а бульйон проціджують.

Коли бульйон закипить, кладемо овочі в каструлю.

Поки овочі варяться, рибу очищаємо від кісток. Залишаємо одну м’якоть.

Коли овочі готові, додаємо туди рибу, приправляємо спеціями, закриваємо каструлю кришкою і даємо супу настоятися протягом 15-20 хвилин.


Ріжемо зелень. Підсушуємо хліб на сковороді. Розкладаємо юшку з тарілками і прикрашаємо зеленню. Подаємо з грінками.