Заготівля на зиму. Ягідно-молочний смузі взимку

Заготівля на зиму. Ягідно-молочний смузі взимку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хотілося б відзначити мою улюблену пропорцію, за якою я заморожую ягоди для смузі:
1/2 чашки ягід + 1/2 банана (він додає густоту напою, мені це подобається) + 1 чашка зелені, будь, на свій смак, такий як шпинат.

Всі інгредієнти промиваємо, якщо необхідно очищаємо, обсушуємо. Потім нарізаємо і кладемо в пакети для заморожування. Прибираємо все в морозильну камеру.

Коли вирішили приготувати ягідно-фруктовий смузі на молоці: дістаньте пачку з морозильної камери і додайте близько 1 склянки рідини (на людину). Це може бути: вода, коров’яче молоко або несолодке кокосове молоко. Всі подрібніть в блендері і подавайте до столу! Надзвичайно смачно!