Закуска Грибочки з фаршированих яєць

Закуска Грибочки з фаршированих яєць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Категорія: холодні закуски.
Складність приготування: дуже просто.
Час приготування: 20 хвилин.

Покроковий рецепт

1. Зварити яйця круто, остудити, очистити.

2. Зрізати верхівки (гострий кінчик) приблизно на третину яйця. Це будуть «шляпки» наших грибів.

3. У кухлик або якусь металеву кружку всипати заварку, покласти туди зрізані яєчні верхівки, залити водою (повинна покривати «шляпки»), трохи присолити. Поставити варити до фарбування білка в коричневий колір, після чого промити холодною водою.

4. З решти яєць акуратно вийняти жовтки, скласти в якусь тарілку, глибоке блюдце, додати ікру (або паштет), майонез, при бажанні посолити і ретельно розім’яти до однорідної маси.

5. Які гриби без зеленої травички? Робимо трав’яний покрив, для чого дрібно ріжемо зелень, залишивши кілька гілочок для прикраси. «Травичку» викладаємо на плоску тарілку.

6. Порожні білкові «ніжки» заповнюємо приготованим фаршем, ставимо на зелену підстилочку. Зверху укладаємо пофарбовані «шляпки». Прикрашаємо залишилися гілками, наче наші грибочки сховалися в траві.