Закуска з фаршированої редиски з сиром і яйцями

Закуска з фаршированої редиски з сиром і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Влітку для гостей можна приготувати закуску з редису вона є основою цієї страви.

Покроковий рецепт

Великі редиски (10 штук, можна і більше, але інгредієнти розраховані саме на це кількість) потрібно вимити, видалити бадилля і хвостик. Гострим ножем розрізати редиску навпіл.

Зробити в центрі кожного овоча поглиблення (особливо легко зробити це ножем для карвінгу). Але якщо не заморочуватися, можна взагалі пропустити цей крок і не робити поглиблення.

Для начинки підійде підсолений сир або бринза (100 г), 2 варених курячих жовтка, маргарин або масло (50 г). Всі ці продукти слід протерти через сито або подрібнити до пюреобразного стану в блендері. Якщо маса виходить занадто крута, то можна додати зовсім небагато майонезу або сметани.

Вирізані в редисці отвори заповнюють начинкою так, щоб вийшла гірка. Це можна зробити за допомогою ложки. Але якщо ви плануєте подати страву на святковий стіл, краще скористайтеся кондитерським шприцом.

Тепер страву можна прикрасити. В начинку «встромляють або посипають прикрасою». Це можуть бути гілочки кропу, петрушки, рубаний зелений лук. З боковинки редиски потрібно зробити зріз так, щоб редиску можна було поставити тарілку і вона не хиталася. От і все. В принципі, нічого складного, але цікаво і красиво. Смачного!