Блюдо дуже просте в приготуванні, Порадує і вас, і ваших гостей.
Інгредієнти
Цукор – 1 чайна ложка | |
Борошно – 150 гр. | |
Масло рослинне – близько 7 столових ложок для смаження | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
Яйце – 1 шт. | |
Вершки 20% жирності – 350 мл | |
Насіння гірчиці – 1/2 чайної ложки | |
Зелень – за смаком | |
Сир твердий – 100 гр. | |
Сосиски – 3-4 шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Кмин – 1/2 чайної ложки | |
Барбарис – 1/2 чайної ложки | |
Сіль – за смаком |
Ці млинці готуються дуже швидко. Інгредієнти знайдуться в будь-якому холодильнику.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування млинців.
Яйце збити з сіллю, меленим чорним перцем, насінням гірчиці, кмином, барбарисом і цукром.
Сир натерти на крупній тертці.
Видавити через землянку часник до сиру.
До яєчної суміші додати борошно і вершки. Все добре перемішати, щоб не було грудочок.
Розтопити вершкове масло і влити його в тісто, перемішати.
Додати тертий сир і часник, все перемішати.
Сосиски порізати і додати в тісто, перемішати.
Додати дрібно посічену зелень і перемішати.
Розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити млинці з двох сторін до готовності.
Блюдо готове. Замість сосисок можна використовувати ковбаску. Приємного апетиту!