Блюдо дуже просте в приготуванні, Порадує і вас, і ваших гостей.

Інгредієнти
| Цукор – 1 чайна ложка | |
| Борошно – 150 гр. | |
| Масло рослинне – близько 7 столових ложок для смаження | |
| Масло вершкове – 50 гр. | |
| Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Вершки 20% жирності – 350 мл | |
| Насіння гірчиці – 1/2 чайної ложки | |
| Зелень – за смаком | |
| Сир твердий – 100 гр. | |
| Сосиски – 3-4 шт. | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Кмин – 1/2 чайної ложки | |
| Барбарис – 1/2 чайної ложки | |
| Сіль – за смаком |
Ці млинці готуються дуже швидко. Інгредієнти знайдуться в будь-якому холодильнику.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування млинців.


Яйце збити з сіллю, меленим чорним перцем, насінням гірчиці, кмином, барбарисом і цукром.

Сир натерти на крупній тертці.

Видавити через землянку часник до сиру.


До яєчної суміші додати борошно і вершки. Все добре перемішати, щоб не було грудочок.

Розтопити вершкове масло і влити його в тісто, перемішати.

Додати тертий сир і часник, все перемішати.


Сосиски порізати і додати в тісто, перемішати.


Додати дрібно посічену зелень і перемішати.


Розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити млинці з двох сторін до готовності.
Блюдо готове. Замість сосисок можна використовувати ковбаску. Приємного апетиту!
