Закусочний рулет з лаваша з ковбасою салямі, яйцем і гострим перцем – відмінна і швидка в приготуванні закуска на святковий стіл.

Інгредієнти
| Лаваш – 1 шт. | |
| Сир – 200 г | |
| Яйця – 2 шт. | |
| Сметана – 3 ст. л. | |
| Червоний перець маринований – 7-8 шт | |
| Ковбаса салямі – 150 г | |
| Сіль – за смаком |
Бувають дні, коли гості нагрянуть неждано-негадано. І часу на приготування складних страв зовсім не залишається. В такі моменти приходять на допомогу прості і легкі рецепти з готових продуктів.
Покроковий рецепт

1. Яйця відварити в киплячій води круто. Охолодити, очистити і нарізати на маленькі кубики.


2. З перчинок видалити плодоніжки і нарізати дуже дрібно.

3. Ковбасу нарізати також на маленькі кубики.


4. У мисці змішати сир, сметану, ковбасу, яйця і червоний перець. Посолити на смак.


5. Розстелити лаваш. Якщо лаваш дуже довгий, розрізати на смужки поменше. Намазати рівномірним шаром сирну масу на лаваш і скрутити в рулети. Поставити на годину в холодильник, щоб рулет просочився.


6. Поставити на годину в холодильник, щоб рулет просочився. Дістати з холодильника і нарізати на шматочки. Красиво викласти на тарілку.
