Закусочний рулет з лаваша з ковбасою салямі, яйцем і гострим перцем – відмінна і швидка в приготуванні закуска на святковий стіл.
Інгредієнти
Лаваш – 1 шт. | |
Сир – 200 г | |
Яйця – 2 шт. | |
Сметана – 3 ст. л. | |
Червоний перець маринований – 7-8 шт | |
Ковбаса салямі – 150 г | |
Сіль – за смаком |
Бувають дні, коли гості нагрянуть неждано-негадано. І часу на приготування складних страв зовсім не залишається. В такі моменти приходять на допомогу прості і легкі рецепти з готових продуктів.
Покроковий рецепт
1. Яйця відварити в киплячій води круто. Охолодити, очистити і нарізати на маленькі кубики.
2. З перчинок видалити плодоніжки і нарізати дуже дрібно.
3. Ковбасу нарізати також на маленькі кубики.
4. У мисці змішати сир, сметану, ковбасу, яйця і червоний перець. Посолити на смак.
5. Розстелити лаваш. Якщо лаваш дуже довгий, розрізати на смужки поменше. Намазати рівномірним шаром сирну масу на лаваш і скрутити в рулети. Поставити на годину в холодильник, щоб рулет просочився.
6. Поставити на годину в холодильник, щоб рулет просочився. Дістати з холодильника і нарізати на шматочки. Красиво викласти на тарілку.