Відварити мову.
Розчинити суміш желатину з приправами згідно інструкції на упаковці. Цю суміш вилити в готовий охолоджений до кімнатної температури бульйон.
З вареної моркви зробити зірочки. Мова нарізати кубиками. Маслини нарізати кружечками.
На дно форми (я взяла пластиковий стакан, т. к. спеціальної форми у мене немає, та й форма заливного виходить цікава) викладаємо моркву і зелень. Залити 1-2 ст. л. приготовленої суміші (так щоб приховувало). Поставити на холод до моменту застигання (це відбувається швидко т. к. об’єм суміші зовсім невеликий).
Застигло. Знову дістаємо і зверху викладаємо горошок, мову, маслини, оливки.
Знову заливаємо желатиновою сумішшю. Оливки і маслини спливуть, а на дні залишаться горошок і м’ясо. Знову поставити в холодильник до моменту застигання.
Я роблю це на ніч.
Підготувати блюдо, виклавши на нього листя салату.
Стаканчики опустити в теплу воду на пару секунд (щоб заливне підтануло і легше відійшло від стінок) і перевернути на тарілку. Прикрасити гілочкою кропу або петрушки.
Пригощайтеся! Приємного апетиту!