Заливний капустяний пиріг Мить

Заливний капустяний пиріг Мить – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Назва цього рецепта говорить про те, що пиріг готується дуже швидко і легко. І навіть якщо ви новачок у випічці, то все у вас вийде.

Покроковий рецепт

1. Для початку підготуємо всі продукти


2. Яйця, кефір, майонез, соду і борошно змішати. Тісто виходить рідкуватим як на оладки.

3. Капусту дрібно нарізати

4. Моркву натерти на крупній тертці


5. Подрібнену капусту згасити на сковороді, поки не стане м’якою, потім покласти моркву і за бажанням зелений лук. Посолити і поперчити. Тушкувати поки всі овочі не пустять сік і стануть м’якими.


6. Дно форми застелити пергаментом або змастити маслом і трохи присипати борошном. На дно викласти частину тіста, потім капусту з морквою і зверху залити частину тіста і розрівняти.

7. Поставити пиріг в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікати до золотистого кольору.

8. Смачний капустяний пиріг “Мить” можна подати з чаєм або просто до іншого блюда. Всім приємного апетиту!