Швидко і смачно, з продуктів, які завжди під рукою.
Інгредієнти
Яйця – 4шт. Добре збити | |
Цукор – 1ст. | |
Розпушувач – 1ч.л. Додати в борошно | |
Борошно – 1ст. Просіяти |
Ніжний, з насиченим смаком яблучний пиріг. Повітряний, мінімум часу і продуктів і вишукувань смак.
Покроковий рецепт
Готуємо тісто для яблучного пирога: яйця збити, додаючи по одному. До яєць поступово додати цукор, продовжуючи збивати.
Борошно обов’язково просіяти, щоб наситити його киснем. Додати до неї розпушувач і, поступово, збиваючи ввести в яєчну суміш. Все добре збити.
Яблука почистити і порізати скибочками.
Форму застелити пергаментним папером (використовувала форму діаметром 24см). Вилити частину тіста, потім розкласти яблука, посипати їх корицею небагато. (Якщо ви корицю не любите цього можна не робити). Яблучка заливаємо рештою тестом.
Ставимо в розігріту при t 180 на 35-40хв. Під час випічки дверцята духовки не відкривати.
Остиглий заливний пиріг посипати цукровою пудрою. На гарячий це не робіть, інакше цукрова пудра просто розтане.