Запечена айва в духовці

Запечена айва в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі необхідні продукти. Айву очистимо від напилення сухою ганчіркою і тільки після цього моєму водою, так її легше і швидше очистити.

Режим айву часточками.

Змащуємо форму рясно вершковим маслом.

Викладаємо в підготовлену форму нарізану айву.

Зверху посипаємо айву цукром і накладаємо нарізане шматочками вершкове масло. Наливаємо воду.

Ставимо її в розігріту духовку на 30 хвилин. Можливо знадобиться більше часу або менше. Це залежить від ступеня дозрівання айви, як крупно ви її нарізали. Орієнтуйтеся, айва повинна стати м’якою.

Подавати айву можна як в гарячому вигляді, так і в холодному. Приємного апетиту!