Запечена фарширована авокадо з яйцем

Запечена фарширована авокадо з яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насправді, це блюдо здорово їсти в будь-який час доби, а не тільки на сніданок! Ви всього в декількох хвилинах від супер ситної їжі! Беріть авокадо і вибирайте начинку….

Інгредієнти

авокадо – 2 середніх або великих
яйця – 4 маленьких
Наповнювачі:
сир фета – крихти на фото
бекон – крихти на фото
перець болгарський – нарізаний кубиками
кукурудза – кілька зерен
зелену цибулю нарізану
маслини без кісточок – нарізані скибочками або кубиками
сіль – за смаком
мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Запечену фарширований авокадо з яйцем

Пропоную приготувати ось такий цікавий і дуже корисний сніданок з різними наповнювачами…
З основного:
-2 середніх або великих авокадо
-4 маленьких яйця

Кращі ідеї для фарширування авокадо:
-сир фета, розкришений
-болгарський перець, нарізаний кубиками
-нарізаний бекон або кукурудза
-зелений лук або інша зелень
-оливки/маслини без кісточок…

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 200 градусів С.

Авокадо розрізати кожен навпіл і акуратно видалити кісточки.
Потім, використовуючи ложку для морозива, вийняти частину м’якоті, щоб створити більше місця для вашого яйця і начинки.

* Залишилося авокадо можна використовувати в якості начинки, нарізавши його. Або пюрировать, окропивши лимонним соком, а потім намазувати його на хліб.

Обережно розбийте яйце в кожну чашку” авокадо.
Посипати вашими улюбленими начинками (варіанти вказані вище). Потім перенести половинки авокадо на деко. Приправити морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем за смаком.

Випікайте фарширований авокадо в розігрітій духовці 12-15 хвилин або до тих пір, поки яйця не будуть приготовані за вашим смаком.