Рецепт простий і підійде до святкового столу, або на сімейну вечерю. Виходить шалено смачне і соковите блюдо. Головне – не перетримати м’ясо і запікати при потрібній температурі.
Інгредієнти
Філе індички – 500 грам | |
Сир – 200 грам | |
Часник – 4 зубчики | |
Помідор – 1 штука | |
Сіль – за смаком щіпка | |
Майонез – 2 столові ложки |
Як відомо, м’ясо індички більш дієтичне, ніж м’ясо курки. Його можна сміливо включати в дієтичний раціон. Воно допомагає кровообігу, знижує холестерин і багате вітамінами. Саме м’ясо індички краще засвоюється організмом, ніж куряче.
Покроковий рецепт
Розморозити м’ясо і поділити його на середні шматочки.
Розбити яйця в глибоку тарілку і збовтати їх, посолити.
Панірувальні сухарі насипати в ємність. Сир натираємо на крупній тертці.
Помідори нарізати кружечками. Потім м’ясо в яйця, потім в сухарі. Ретельно обваляти його.
Духовку розігріти до 220 градусів. Викладаємо м’ясо на деко і посипаємо його часником, натертим на дрібній тертці, відправляємо його в духовку на двадцять хвилин.
Через 20 хвилин дістаємо м’ясо, обмазуємо зверху майонезом, кладемо шматочок помідора і рясно посипаємо сиром. Ставимо в духовку ще на десять чи п’ятнадцять хвилин, знизивши нагрівання до 150 градусів. Це дозволить зберегти соковитість м’яса, а не «висушити» його.
Витягуємо з духовки і кладемо на тарілку. Можна прикрасити зеленню.