Запечена картопля в паніровці з медом

Запечена картопля в паніровці з медом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Молодий запечена картопля в паніровці – смачний і простий гарнір на кожен день

Покроковий рецепт

Молоду картоплю добре промити, відварити в каструльці до напівготовності. Остудити.

Якщо картопля великий, розрізати його навпіл або на більш дрібні шматочки. Картоплю викладаємо у форму для випічки.

Далі ми змішуємо оливкова олія з медом і виливаємо його у форму для випічки. Посипаємо все розмарин, орегано, червоним перцем (за смаком) та/або іншими спеціями за вашим вибором. Всі картоплю зі спеціями перемішуванням.

Чистимо зубчики часнику, трьом його (або пропускаємо через чеснокодавку), додаємо до картопельки, перемішуємо. Присипаємо всі сухариками.

Тепер все можна поставити запікати в духовку при температурі 200 градусів. Як тільки підрум’яниться, дійде до готовності, витягуємо.