Стегна миємо, розрізаємо навпіл. Складаємо половинки в глибоку тару (каструлю або таз) і додаємо сіль, перець і спеції. Все перемішуємо і перекладаємо на деко.
Цибулинки чистимо, миємо й нарізаємо півкільцями (дрібнити не потрібно). Викладаємо на стегна. Краще якщо ви кожну смужку цибулинки відокремте один від одного і акуратно викладіть по всій площі.
Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо кругляшками, відправляємо в каструлю і додаємо спеції для картоплі і сіль. Ретельно перемішавши викладаємо шарами.
Змащуємо картоплю майонезом, жирним, рівномірним шаром.
Сир тремо на крупній тертці.
У розігріту духовку ставимо деко на 40 хвилин.