Запечена картопля з стегнами курки в духовці

Запечена картопля з стегнами курки в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стегна миємо, розрізаємо навпіл. Складаємо половинки в глибоку тару (каструлю або таз) і додаємо сіль, перець і спеції. Все перемішуємо і перекладаємо на деко.

Цибулинки чистимо, миємо й нарізаємо півкільцями (дрібнити не потрібно). Викладаємо на стегна. Краще якщо ви кожну смужку цибулинки відокремте один від одного і акуратно викладіть по всій площі.

Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо кругляшками, відправляємо в каструлю і додаємо спеції для картоплі і сіль. Ретельно перемішавши викладаємо шарами.

Змащуємо картоплю майонезом, жирним, рівномірним шаром.

Сир тремо на крупній тертці.

У розігріту духовку ставимо деко на 40 хвилин.