Запечена курка, фарширована картоплею і яблуками

Запечена курка, фарширована картоплею і яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування нам знадобиться: курка, спеції, рослинна олія, майонез, картопля, цибуля, яблука, часник.

Покроковий рецепт

Для приготування нам потрібно гарненько вимити всередині і зовні курку.




Для змазування курки змішуємо олію, часник, сіль, перець, спеція для курки.

Гарненько натираємо нашу курку.

Всередину кладемо яблука, цибуля, картопля і зашиваємо ниткою. Після цього кладемо курку в рукав і відправляємо в розігріту духовку.

Запікаємо в духовці дві години на середньому вогні. Наша запечная курка готова.

Можна подавати з гарніром і соусом. Приємного апетиту!