Курка з родзинками і грибами – ситне блюдо на швидку руку до вашого столу!
Інгредієнти
Цибуля – 1/2 шт. | |
Гриби – 100 г | |
Курячі стегна без кістки – 4 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Ізюм світлий – 2 ст. л. | |
Перець білий – за смаком | |
Сметана – опціонально |
Курячі стегна з родзинками і грибами в сметані – смачне друге з м’яса швидкого приготування. Страва порадує ніжним смаком, легким пряним присмаком і чарівним ароматом сухофруктів. Таке м’ясо чудово відтіняють гарніри з рису і коренеплодів, свіжі овочі і легкі прості салати. Експериментуйте з начинкою, додаючи сушену журавлину, курагу або чорнослив і смак курку заграє багатогранними відтінками.
Покроковий рецепт
Для початку, потрібно злегка відбити м’ясні шматочки.
Натерти філе курячого стегна сіллю і сумішшю перців.
Викласти стегна у форму для запікання, посипати рубаним ріпчастою цибулею.
Посипати м’ясо сушеним часником і розпареним родзинками.
Викласти другий шар курячого філе.
Посипати курку гриби, попередньо обсмажені з цибулею.
Змастити страву сметаною і відправити в духову шафу, виставивши температуру до 180 градусів. Готувати до м’якості і білого розрізу м’яса, близько сорока хвилин.
Подавати ароматне і смачне м’ясо з солодкуватим родзинками і тонкою ноткою часничку і грибів до столу! Приємного апетиту!