Легкий спосіб насолодитися соковитою, ідеальної приготовленої рибою! Рибу запаковують у фольгу разом з кабачками, помідорами і часником і запікають. А подають її з запеченим ароматним рисом.

Інгредієнти
| Для основного: | |
| філе рибне – 600 г | |
| сіль – за смаком | |
| часник – 2 зубчики | |
| сушеного орегано – 1/2 чайної ложки | |
| червоний перець, пластівці – за смаком | |
| цукіні (або кабачки) нарізані – 2 середніх | |
| помідори – 2 середніх | |
| свіжого базиліка – 4 столові ложки нарізаного | |
| сир пармезан (необов’язково) – 4 чайних ложки | |
| Для гарніру: | |
| дрібного цибулі, дрібно нарізаного – 1/2 пучка | |
| оливкової олії – 1/2 їдальні ложки | |
| свіжий базилік – 2 їдальні ложки | |
| рис – 1 чашка | |
| сіль – на смак | |
| лимонний сік і лимон – 1/4 соку + лимон для подачі |
Цей рецепт вам сподобається, навіть якщо ви невеликий шанувальник риби. В даному випадку прекрасно підходить риба: тріска, пікша, телапия, минтай. Ви також можете замінити сушений базилік замість свіжого. Просто додайте висушений базилік, перш ніж запікати рис і рибу. Насолоджуйтесь!
Покроковий рецепт
Перший крок – це варіння рису до напівготовності. Промиємо рис і відправимо його в каструлю. Варимо до напівготовності у злегка підсоленій воді.
Тим часом підготуємо шматочки фольги, так, щоб вмістилася рибка з овочами та рисом.
Потім дрібно нашинкуем гуртками цукіні. Поріжемо зелень і томати. Часник дрібно порубаємо. Цукіні (або кабачок) можна одразу викласти шаром на фольгу.
Рибне філе, поперчити, посолити зверху викласти на нього рубаний часник, прянощі і зелень. Риба вийде дуже соковитою і ароматною! Укласти рибу на цукіні (кабачки), зверху викласти помідори і зелень.
Напівготовий рис змішуємо з порізаним дрібненько цибулею, зеленню, солимо, додаємо трохи лимонного соку та олії, перемішуємо. Поруч з рибою на фольгу викладаємо рис.
Фольгу звертаємо конвертиком, ретельно загортаючи його краю.
Викладаємо конвертики на деко і відправляємо в духовку розігріту до 180 градусів на 25-30 хвилин.
Лосось і рис дуже виграшний дует. Рибу ми похвалили, тепер черга рису. Ця крупа допомагає виводити шлаки і зайву рідину. Тому наша страва є корисним в квадраті.
Отже, акуратно відкриваємо пакети, пари дуже гарячі. Подавайте запечену рибу у фользі або ж викладіть на тарілку. Посипте блюдо базиліком і тертим пармезаном і насолоджуйтеся! Приємного апетиту.
