Запечені кабачки з фаршем

Запечені кабачки з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

якщо ваші діти не люблять цибулю в фарші, це те що потрібно, вони його навіть не помітять

Інгредієнти

кабачок – 1 середнього розміру
фарш – 500 г свинина/яловичина
цибуля – 1 середнього розміру
помідор – 1 середнього розміру
сир – 80 г
сіль – за смаком щіпка

Як приготувати Запечені кабачки з фаршем

Це чудовий і простий рецепт, який сподобається всім вашим домочадцям, з мінімальними витратами часу

Покроковий рецепт

миємо та очищаємо всі овочі.
цибуля мельчим блендером

змішуємо фарш з цибулею, солимо і якісно перемішуємо

кабачок нарізаємо кружальцями, виймаємо серединку і укладаємо на деко для запікання

заповнюємо наші кабачкові кружечки фаршем

у кожен гурток викладаємо слайс помідора

рясно посипати натертим сиром

завантажуємо в духовку на 40 хвилин на 180 градусів

дістаємо, розкладаємо по тарілочках, Bon appétit!
(їсти “краще з запалі з жару”)