якщо ваші діти не люблять цибулю в фарші, це те що потрібно, вони його навіть не помітять
Інгредієнти
кабачок – 1 середнього розміру | |
фарш – 500 г свинина/яловичина | |
цибуля – 1 середнього розміру | |
помідор – 1 середнього розміру | |
сир – 80 г | |
сіль – за смаком щіпка |
Як приготувати Запечені кабачки з фаршем
Це чудовий і простий рецепт, який сподобається всім вашим домочадцям, з мінімальними витратами часу
Покроковий рецепт
миємо та очищаємо всі овочі.
цибуля мельчим блендером
змішуємо фарш з цибулею, солимо і якісно перемішуємо
кабачок нарізаємо кружальцями, виймаємо серединку і укладаємо на деко для запікання
заповнюємо наші кабачкові кружечки фаршем
у кожен гурток викладаємо слайс помідора
рясно посипати натертим сиром
завантажуємо в духовку на 40 хвилин на 180 градусів
дістаємо, розкладаємо по тарілочках, Bon appétit!
(їсти “краще з запалі з жару”)