Соковиті курячі ніжки підійдуть на обід або вечерю.
Інгредієнти
Курячі гомілки – 8шт | |
Гірчиця – 1 столова ложка | |
Мед – 1 чайна ложка | |
Соєвий соус – 1 чайна ложка | |
Оцет бальзамічний – 1 чайна ложка | |
Сіль, перець – За смаком |
Яке блюдо займе так мало часу? 5-7 хвилин на підготовку, а потім лише поставити в духовку, курячі гомілки в гірчично-медовому соусі.
Покроковий рецепт
Підготуємо інгредієнти
Приготуємо маринад: змішаємо 1 столову ложку гірчиці,
1 чайну ложку меду,
1 чайну ложку соєвого соусу
1/2 чайної ложки бальзамічного оцту
Нам знадобляться курячі гомілки, візьмемо 8 штук.
Промиємо під проточною водою і промакнем паперовою серветкою, щоб прибрати надлишки вологи.
Далі солимо, перчимо
Поливаємо маринадом. Прибираємо в холодильник мінімум на півгодини, можна на 2-3 години, щоб вони добре просочилися.
Розігріваємо духовку на 200 градусів.
Викладаємо гомілки на деко
Закриваємо їх щільно фольгою.
Ставимо в духовку на 40 хвилин.
Після закінчення часу дістаємо, перевіряємо готовність, протикаємо виделкою, якщо сік світлий, значить готові.
Для рум’яної скоринки залишаємо гомілки ще на 5-7 хвилин у духовці.
Все, блюдо готове, можна подавати з гарніром, салатом
Приємного апетиту!