Закуска, що складається всього лише з трьох простих компонентів, але дуже смачна і ніжна
Інгредієнти
Корейка свиняча – 400 гр. | |
Сметана – 100 мл | |
Зелень (кріп і петрушка) – 50 гр. | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Запечені м’ясні рулети з зеленню
М’ясні рулети з зеленню виходять ніжними і соковитими. Цю страву можна подавати як закуску або як основне блюдо до будь-якого гарніру.
Покроковий рецепт
1. М’ясо нарізати тонкими скибками і відбити. Посолити.
2. Зелень помити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати зі сметаною.
3. Намазати кожен скибочки свинини і скрутити в рулет. Зв’язати ниткою, щоб не размотались.
4. Скласти в форму для запікання і пекти в духовій шафі при 180 градусах 25-30 хвилин.
5. Подати з будь-яким гарніром.