Запечені мясні рулети з зеленню

Запечені мясні рулети з зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска, що складається всього лише з трьох простих компонентів, але дуже смачна і ніжна

Інгредієнти

Корейка свиняча – 400 гр.
Сметана – 100 мл
Зелень (кріп і петрушка) – 50 гр.
Сіль – за смаком

Як приготувати Запечені м’ясні рулети з зеленню

М’ясні рулети з зеленню виходять ніжними і соковитими. Цю страву можна подавати як закуску або як основне блюдо до будь-якого гарніру.

Покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати тонкими скибками і відбити. Посолити.

2. Зелень помити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати зі сметаною.


3. Намазати кожен скибочки свинини і скрутити в рулет. Зв’язати ниткою, щоб не размотались.


4. Скласти в форму для запікання і пекти в духовій шафі при 180 градусах 25-30 хвилин.


5. Подати з будь-яким гарніром.