1. Підготувати печериці – добре протерти вологою ганчіркою, щоб позбавиться від піску і бруду. Потім протерти на сухо рушником.
2. Варену ковбасу нарізати на дрібні кубики. Сир натерти на дрібній тертці. Можна вибрати сир типу, радомера або маасдама, тоді смак буде більш насичений і гострий.
3. Змішати в мисці натертий сир, ковбаси і сметану. Сметану додайте поступово, щоб консистенція маси вийшла не дуже рідка.
4. Нафарширувати печериці підготовленим фаршем і викласти на змащене олією деко
5. Запікати печериці до готовності 15-20 хвилин, поки вони не придбають золотисту скориночку.
6. Красиво викласти на тарілку і подати до столу. Можна прикрасити який-небудь зеленню.