Запечені тефтелі з булгуру і кабачків – корисне ситне блюдо. Можна подавати як дієтичне самостійне блюдо, а можна доповнити до м’ясних страв
Інгредієнти
Булгур – 125 гр. | |
Кабачок – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Яйця – 2 шт. | |
Сіль – за смаком |
Корисні тефтелі з булгуру і кабачків стануть відмінною альтернативою звичним м’ясних тефтелі і урізноманітнюють щоденне меню
Покроковий рецепт
1. Булгур відварити до готовності у воді.
2. Кабачки помити, натерти на крупній тертці, посолити. Дати їм пустити сік. Сік добре віджати. Додати кабачки до остившему булгуру.
3. Морква помити, натерти на дрібній тертці. Додати до булгуру разом з яйцями. Посолити.
4. З фаршу сформувати тефтелі. Розкласти їх на змащене рослинним маслом пергамент і запекти в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.