Нарізати на половинки промиті і висушеними паперовими рушниками абрикоси. Викласти перший шар абрикос.
Посипати корицею і цукром. Щоб десерт був корисніше, можна використовувати мед, однак його потрібно додавати вже в готову страву.
Викласти другий шар абрикос. Посипати фрукт цукром і корицею. Відправити десерт в духова шафа – всього на чверть години.
У готовий десерт додати мед і ром. Якщо десерт готуватися для дітей, ром додавати не варто. Залишити десерт настоюватися на п’ять хвилин.
Подавати ароматні і дуже смачні абрикоси з відтінком кориці і рома до столу. Це відмінний варіант десерту на швидку руку, який відмінно підходить як доповнення до сметанним і кремовим десертів, кави, алкогольних шотів і навіть м’яса! Приємного апетиту!