Інгредієнти
Сир камамбер – 125 г | |
Яблука – 1 шт. | |
Розмарин – 2 гілочки | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Мед – 1 столова ложка | |
Варення – малинове (при подачі страви) |
Як приготувати Запечений сир камамбер з яблуком і малиновим варенням
Покроковий рецепт
Духовку розігріти до 180 градусів.
Яблуко помити, нарізати часточками, видалити серцевину. Викласти скибочки яблук колом на деко, застелений пергаментним папером. На яблука викласти гілочки розмарину.
Зверху викласти головку камамбера. Зробити на скоринці хрестом надріз. Поперчити, полити рідким медом. Запікати сир в духовці близько 15-25 хвилин.
Акуратно розкрити надрізи, прикрасити м’ятою. Подавати з малиновим варенням. Приємного апетиту!