Головний інгредієнт страви – шпинат. Одне з найбільш корисних рослин, багате вітамінами і мінералами.
Інгредієнти
шпинат – 500 гр. | |
цибуля – 1 шт. | |
фарш м’ясний – 400 гр. | |
яйце – 3 шт. | |
спеції – за смаком |
Відмінно блюдо для обідів і вечерь.
Покроковий рецепт
Шпинат потрібно відварити і помістити в друшлаг, щоб вода скла.
На соняшниковій олії обсмажити фарш. Додати сіль, перець і приправи, які подобаються.
Потім потрібно обсмажити цибулю до готовності і додати до нього відварений шпинат. Змішати разом і трохи обсмажити.
У тарілку розбити три яйця, збити і замочити в яйцях шпинат.
Потім у форму для випікання сломи викласти фарш і замочений в яйці шпинат.
Залишилися яйця вилити у кінці форму і відправити в духову шафу. Випікати при 180 градусах близько 30 хвилин.
Запіканка зі шпинатом готова до подачі!