.
Інгредієнти
Фарш – 500 г (свино-яловичий) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Помідори – 2 шт. | |
Томатна паста – 2-3 ст. л. | |
Приправа – . | |
Сіль – . | |
Мелений чорний перець – . | |
Гарбуз – 600 г | |
Мускатний горіх – 1 ч. л. | |
Панірувальні сухарі – . | |
Сир . |
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
На сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю, нарізану кубиками, до золотистого кольору. Додати фарш, смажити ще близько 5 хвилин.
Додати помідори, порізані кубиками і томатну пасту. Посолити, поперчити, приправити, смажити 10 хвилин.
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, порізати кубиками, викласти у форму для запікання, присипати зверху мускатним горіхом і сіллю.
Зверху викласти готовий фарш.
Накрити фольгою, запікати в розігрітій духовці при температурі 170 С 30 хвилин.
Форму витягнути з духовки, зняти фольгу, присипати панірувальними сухарями.
Потім дрібно тертим сиром. Поставити в духовку ще на 10 хвилин (до утворення рум’яної скоринки).
Подавати до столу. Приємного апетиту!