Запіканка з гарбуза і кабачків «Оранжева осінь»

Запіканка з гарбуза і кабачків «Оранжева осінь» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Фарш – 500 г (свино-яловичий)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Рослинне масло – 1 ст. л.
Помідори – 2 шт.
Томатна паста – 2-3 ст. л.
Приправа – .
Сіль – .
Мелений чорний перець – .
Гарбуз – 600 г
Мускатний горіх – 1 ч. л.
Панірувальні сухарі – .
Сир .

Як приготувати Запіканка з гарбузом і фаршем «Оранжева осінь»

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

На сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю, нарізану кубиками, до золотистого кольору. Додати фарш, смажити ще близько 5 хвилин.

Додати помідори, порізані кубиками і томатну пасту. Посолити, поперчити, приправити, смажити 10 хвилин.

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, порізати кубиками, викласти у форму для запікання, присипати зверху мускатним горіхом і сіллю.

Зверху викласти готовий фарш.

Накрити фольгою, запікати в розігрітій духовці при температурі 170 С 30 хвилин.

Форму витягнути з духовки, зняти фольгу, присипати панірувальними сухарями.

Потім дрібно тертим сиром. Поставити в духовку ще на 10 хвилин (до утворення рум’яної скоринки).

Подавати до столу. Приємного апетиту!