Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сирі кабачки нарізати кубиками.

Посолити, перемішати, дати постояти в друшляку 10-15 хвилин.

А поки…почистити цибулю нашаткувати кубиками і обсмажити на олії до золотистого кольору.

Кабачки щільно викласти на деко, вистелений пергаментним папером або просто на деко, змащене маслом і присипану панірувальними сухарями. Зверху по всій площі викласти цибулю.

Яйця збити зі сметаною на міксері, посолити, заправити приправою.

До сметанно-яєчної суміші додати дрібно тертий сир. Гарненько перемішати.

Залити сумішшю кабачки.

Зверху посипати шубкою з панірувальних сухарів. Поставити запікати в розігрітій духовці 30-40 хвилин при температурі 200 градусів до золотистої скоринки.

Після…запіканка повинна охолонути і схопитися. Нарізати на шматки прямо у формі. Подавати до столу можна як гарячим, так і холодним. Це просто смакота!

Пригощайтеся!