Сирі кабачки нарізати кубиками.
Посолити, перемішати, дати постояти в друшляку 10-15 хвилин.
А поки…почистити цибулю нашаткувати кубиками і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Кабачки щільно викласти на деко, вистелений пергаментним папером або просто на деко, змащене маслом і присипану панірувальними сухарями. Зверху по всій площі викласти цибулю.
Яйця збити зі сметаною на міксері, посолити, заправити приправою.
До сметанно-яєчної суміші додати дрібно тертий сир. Гарненько перемішати.
Залити сумішшю кабачки.
Зверху посипати шубкою з панірувальних сухарів. Поставити запікати в розігрітій духовці 30-40 хвилин при температурі 200 градусів до золотистої скоринки.
Після…запіканка повинна охолонути і схопитися. Нарізати на шматки прямо у формі. Подавати до столу можна як гарячим, так і холодним. Це просто смакота!
Пригощайтеся!