Для приготування цієї страви можна взяти м’ясо краба – вийде святковий варіант. Або ж використовувати крабові палички для повсякденного варіанту.

Інгредієнти
| крабове м’ясо – 200 г | |
| кольорова капуста – 1 невеликий качан | |
| цибуля ріпчаста – 1 головка | |
| консервована кукурудза – 1 банку | |
| масло вершкове – 1 ст. ложка (для смаження) | |
| сир – 100-150 гр | |
| сметана – 1 стакан | |
| перець з сіллю – за смаком | |
| зелень для посипання |
Чудова запіканка з кольорової капусти, крабів і кукурудзи, яку дуже просто і легко приготувати.
Покроковий рецепт
1. Цвітну капусту відварюють у солоній воді, розбирають на суцвіття. При бажанні можна порізати шматочками дрібніші.
2. Цибулю нарізають подрібніше, просмажують на вершковому маслі, додають склянку сметани і тушкують на тихому вогні до м’якості.
3. М’ясо краба з кольоровою капустою і консервованою кукурудзою перекладають на деко, промазанный маслом. Перчать і солять за смаком.
4. Заливають цибульно-сметанною піджаркою. Зверху рясно посипають тертим сиром. Запікають близько двадцяти хвилин в прогрітій духовці.
5. Подають до запечених крабів і цвітною капустою гарячими. Можна подавати прямо у формі, попередньо присипати рубаною свіжої зеленню.
