У невелику миску вливаємо теплу воду (температура води – не більше 37 градусів). Підсипаємо у воду цукор, сіль і сухі швидкодіючі дріжджі. Інгредієнти перемішуємо.
Хвилин через 10 в дріжджову суміш вливаємо олію. Ще раз інгредієнти перемішуємо.
В іншу миску – побільше – просіваємо борошно. Процес просіювання наситить борошно киснем і позбавить від можливого дрібного сміття. У центрі борошна робимо воронку.
Дріжджову суміш вливаємо в центр борошна.
Починаємо перемішувати, та ще відразу ж вливаємо окріп. Починаємо процес активного перемішування інгредієнтів і заміс тіста.
Дріжджове тісто ставимо в тепло мінімум на 1 годину. Потім використовуємо дріжджове тісто на окропі за призначення.
Приємною вас роботи!