Заварне тісто для пельменів

Заварне тісто для пельменів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В підготовлену для замісу пельменного тесту миску розбиваємо куряче яйце. Бажано використовувати велике яйце. До нього відразу підсипаємо заявлену норму солоної спеції.

Озброюємося міксером або віночком, щоб інгредієнти збити. Ось така пишна яєчна суміш у нас вийшла.

У цю суміш вливаємо олію. Інгредієнти знову перемішуємо.

Просіюємо В миску борошно пшеничне. Використовуйте на даному етапі близько 2 склянок.

Перемішуємо інгредієнти.

В утворену борошняну масу вливаємо склянку окропу.

Відразу перемішуємо окріп з борошняною сумішшю.

Далі процес замісу пельменного тесту на окропі переносимо на стіл, досыпав решту борошна.

Готове тісто використовуємо за призначенням.