Заварні млинці на скисшем молоці і окропі

Заварні млинці на скисшем молоці і окропі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сніданок – важлива складова кожного дня. Ми для ранкової трапези пропонуємо вам спекти смачні домашні заварні млинці.

Інгредієнти

Яйце – 2 шт.
Цукор – 2 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Молоко кисле – 1 ст.
Борошно – 1 ст.
Окріп – 1 ст.
Масло рослинне – 2 с. л.

Як приготувати Заварні млинці на скисшем молоці і окропі

Для приготування млинцевого тесту нам знадобиться молоко, яке вже не свіжа, а (з різних причин) скисло. Наші млинці – заварні і тому потрібно підготувати окріп. Інші інгредієнти – традиційні для подібної випічки на сковоромолоде: яйця курячі, борошно, спеції – сіль і цукор. Крім цих продуктів візьміть ще рослинне масло. Подробиці – в рецепті.

Покроковий рецепт

В мисочку, придатну для замісу млинцевого тіста, розбиваємо по черзі пару курячих яєць. До них підсипаємо солодкий інгредієнт і солону спецію.

Беремо міксер або віночок, щоб інгредієнти в мисці збити до отримання однорідної суміші. Цукор і сіль повинні розчинитися.

В отриману суміш вливаємо скисле молоко. Перемішуємо.

Просіваємо далі в суміш невеликими частинами борошно, відразу вмішуючи її в рідину.

В процесі маємо густе тісто.

В тісто, вливаємо окріп, доводячи млинцеве тісто до потрібної консистенції.

А ще в тісто відразу вливаємо олію, щоб при смаженні постійно не змащувати сковороду. Ще раз перемішуємо тісто.

Починаємо пекти на розпеченій сковороді млинці заварні млинці на кислому молоці.

Угощаемся на здоров’я!