Борщ виходить дуже смачний і корисний. І до того ж для його приготування не піде багато часу. Підійде для людей, які правильно харчуються або які не вживають м’ясо
Інгредієнти
Буряк – 1 шт | |
Картопля – 3 шт. | |
Капуста – 300 грам | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Зелень – За смаком | |
Сіль – За смаком | |
Перець – За смаком | |
Часник – 2 зубчики | |
Томатна паста – 2 ст. л | |
Лимонний сік – 1 ч. л. |
Цей борщ готується без м’яса і без засмажки і тому корисніше,ніж класичний борщ.
Покроковий рецепт
Довести воду до кипіння і покласти буряк,натерту на тертці картоплю, нарізану кубиками
Після того, як Вода закипить додати тонко нашатковану капусту
Коли борщ знову закипить ,додати цибулю нарізану на четвертинки кільцями і моркву, натерту на тертці.
Зменшити вогонь до мінімуму і варити борщ близько 10 хвилин
Поки борщ вариться, потрібно зробити соус з томатної пасти, щоб борщ був більш червоним і насиченим . Потрібно змішати томатну пасту з лимонним соком, і коли борщ повариться 10 хвилин, додати соус в суп.
Далі додати зелень і дрібно нарізаний часник,дочекатися,коли борщ знову закипить і вимкнути вогонь.
Борщ готовий