Пісний борщ Літній

Пісний борщ Літній – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Секрет пісного борщу “Літній” зобов’язаний двом інгредієнтів – спеції під назвою “пажитник” та замороженого лимона.

Інгредієнти

капуста білокачанна – 1/4 вилка нашиноквать
морква – 1 шт. нарізати соломкою
картопля – 5 штук тонкими скибочками нарізати
буряк – 1 шт. на крупній тертці натерти
цибуля-ріпка – 1 головка
перець солодкий – 1/2 перчины
стиглі помідори – 4-5 шт. протерти на тертці
томатна паста – 1 стіл. ложка
сіль, цукор – за смаком
спеції – мелений перець, лавровий лист, трава пажитника – за смаком
рослинне масло – 2-3 стіл. ложки для пасерування овочів
часник – 3 зубчики
свіжозаморожену лимон – за смаком безпосередньо в порційну тарілку

Як приготувати Пісний борщ “Літній”