Секрет пісного борщу “Літній” зобов’язаний двом інгредієнтів – спеції під назвою “пажитник” та замороженого лимона.
Інгредієнти
капуста білокачанна – 1/4 вилка нашиноквать | |
морква – 1 шт. нарізати соломкою | |
картопля – 5 штук тонкими скибочками нарізати | |
буряк – 1 шт. на крупній тертці натерти | |
цибуля-ріпка – 1 головка | |
перець солодкий – 1/2 перчины | |
стиглі помідори – 4-5 шт. протерти на тертці | |
томатна паста – 1 стіл. ложка | |
сіль, цукор – за смаком | |
спеції – мелений перець, лавровий лист, трава пажитника – за смаком | |
рослинне масло – 2-3 стіл. ложки для пасерування овочів | |
часник – 3 зубчики | |
свіжозаморожену лимон – за смаком безпосередньо в порційну тарілку |