Зелений салат з редискою і пряним соусом – освіжаюча закуска до шашлику, рибних і м’ясних страв.
Інгредієнти
Салатні листя – пучок | |
Сіль – за смаком | |
Редис – жменя | |
Рукола – невеликий пучок | |
Зелений соус – 1 ст. л. | |
Шпинат – невеликий пучок |
Салат з редискою, руколою і зеленим соусом – вітамінна холодна закуска з пряним присмаком і багатим наборів мікроелементів і корисних жирів. Страва добре поєднується з м’ясними та рибними стравами, гарнірами з круп і коренеплодів. Спробуйте приготувати таке весняне блюдо і ви точно не будете розчаровані!
Покроковий рецепт
Рукколу промити і обсушити за допомогою кухонного паперового рушника. Нарвати листочки на великі шматки.
Додати промиті і нарізані листочки шпинату.
Редис вимити, видалити хвостики і нарізати овоч на тонкі кружечки.
Листя салату нарвати руками і додати в салатник. Не варто різати салат ножем – так він окислюється і швидко темніє від дотиків сталі.
Заправити холодну закуску зелений соусом з зернової гірчиці, гарбузового масла, горіхів, петрушки, рослинного масла, морської солі, зеленої цибулі і суміші перців.
Дати салату настоятися, довести до гармонійного смаку і подавати.
Такий салат відмінно різноманітить повсякденне меню і доповнить багато гарніри. Приємного апетиту!