Зелений салат з редискою і руколою

Зелений салат з редискою і руколою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зелений салат з редискою і пряним соусом – освіжаюча закуска до шашлику, рибних і м’ясних страв.

Інгредієнти

Салатні листя – пучок
Сіль – за смаком
Редис – жменя
Рукола – невеликий пучок
Зелений соус – 1 ст. л.
Шпинат – невеликий пучок

Як приготувати Зелений салат з редискою і руколою

Салат з редискою, руколою і зеленим соусом – вітамінна холодна закуска з пряним присмаком і багатим наборів мікроелементів і корисних жирів. Страва добре поєднується з м’ясними та рибними стравами, гарнірами з круп і коренеплодів. Спробуйте приготувати таке весняне блюдо і ви точно не будете розчаровані!

Покроковий рецепт

Рукколу промити і обсушити за допомогою кухонного паперового рушника. Нарвати листочки на великі шматки.

Додати промиті і нарізані листочки шпинату.

Редис вимити, видалити хвостики і нарізати овоч на тонкі кружечки.

Листя салату нарвати руками і додати в салатник. Не варто різати салат ножем – так він окислюється і швидко темніє від дотиків сталі.

Заправити холодну закуску зелений соусом з зернової гірчиці, гарбузового масла, горіхів, петрушки, рослинного масла, морської солі, зеленої цибулі і суміші перців.

Дати салату настоятися, довести до гармонійного смаку і подавати.

Такий салат відмінно різноманітить повсякденне меню і доповнить багато гарніри. Приємного апетиту!