Жульєн з ніжним філе з курячої грудки

Жульєн з ніжним філе з курячої грудинки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Подрібнюємо цибулю. Пасеруємо його в невеликій кількості рослинного масла.

Печериці наріжемо тоненькими слайсами. Додамо їх до злегка смаженій луку. Посолимо і поперчимо на цьому етапі. Рідину з-за солі почне виділятися негайно. Так що смажимо на високому вогні (щоб позбавитися від неї). Відкладаємо отриману цибульно-грибну суміш в окрему ємність.

Так само, для жульєна нарізаємо довільними шматочками курячу грудку. Обсмажуємо її на невеликій кількості олії. Коли в сковороді не залишиться ніяких соків, додамо борошно і сметану. Ретельно перемішати.

Додаємо до курки гриби. Згасимо кілька хвилин, щоб соус просочився грибним смаком.

Розподілимо отриману суміш по ємностей для запікання. Присипаємо сиром. Відправляємо в духовку на 10 хвилин.

Шалено смачний жульєн з куркою готовий!