Жульєн з ніжним філе з курячої грудки

Жульєн з ніжним філе з курячої грудинки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

“Жульєн” звучить так по-французьки! А будь-яке блюдо, пов’язане з Францією, народжує в розумі повітряні і невагомі асоціації.
У країнах СНД жульєном прийнято називати грибочки у вершковому соусі, запечені під сирною шапочкою. Дуже поширеною варіацією приготування цієї страви є жульєн з куркою.
У початкового рецепта жульєна немає недоліків, одні переваги. Його можна подати в якості закуски, попередньо сервировав за окремим кокотницях. Можна запекти страву у великій формі. А ще на його основі можливо приготувати пасту або рис.

Покроковий рецепт