Журавлинні кекси в апельсинової глазурі

Журавлинні кекси в апельсинової глазурі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Журавлинні кекси в апельсинової глазурі

Легкі і ніжні журавлинні кекси наповнені свіжими ягодами і апельсиновою цедрою, а потім покриті простий апельсинової глазур’ю. Смачне частування, яке ідеально підходить для сніданку або десерт на свято.
200 грам борошна;
1 грам розпушувача;
50 грам цукру;
2 грам харчової соди;
щіпка солі;
50 мл розтопленого масла;
2 грами апельсинової цедри;
ванільний екстракт;
яйце;
2 грами кориці;
100 грам цукрової пудри;
20 мл апельсинового соку.
1. Розігрійте духовку до максимальної температури. Змастіть маслом форму для випікання.
2. У глибокій ємності перемішайте сипучі інгредієнти: борошно, цукор, розпушувач, харчову соду і сіль.
3. У середній мисці змішайте масло, цедру апельсина, екстракт ванілі і яйце.
4. Змішайте разом обидві суміші до однорідного стану. Додайте журавлину і знову розмішайте.
Викладіть у форму по ложці тесту.
5. Покладіть цукор, борошно і корицю в ємність і добре розмішайте. Додайте вершкове масло і перебити інгредієнти блендером.
6. Викладіть тісто зверху у форму і випікайте не більше вісімнадцяти хвилин.
7. Для глазурі, змішайте в невеликій мисці цукрову пудру і апельсиновий сік. Полийте глазур’ю остиглі кекси, потім подавайте до столу.