Цей незвичайний білий соус з печериць і горіхів рекомендується подавати в теплому вигляді з курячими стравами.
Інгредієнти
печериці – 120 гр | |
білий цибулю соковитий – одна головка | |
масло вершкове розм’якшене – три ст. ложки | |
борошно пшеничне тонкомолота – дві ст. ложки з гіркою просеянная | |
тонкомолота сіль морська – за смаком | |
бальзамічний оцет – одна ст. ложка | |
жирне молоко – 120 мл | |
курячий бульйон – 350 мл | |
очищені волоські горіхи – третину склянки подрібнені | |
обсмажений арахіс – три ст. ложки подрібнені | |
чебрець – на свій розсуд або яка-небудь інша городня зелень свіжа |
Як приготувати Білий горіхово-грибний соус
Сторінка: 1 2