Білий горіхово-грибний соус

Білий горіхово-грибний соус – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей незвичайний білий соус з печериць і горіхів рекомендується подавати в теплому вигляді з курячими стравами.

Інгредієнти

печериці – 120 гр
білий цибулю соковитий – одна головка
масло вершкове розм’якшене – три ст. ложки
борошно пшеничне тонкомолота – дві ст. ложки з гіркою просеянная
тонкомолота сіль морська – за смаком
бальзамічний оцет – одна ст. ложка
жирне молоко – 120 мл
курячий бульйон – 350 мл
очищені волоські горіхи – третину склянки подрібнені
обсмажений арахіс – три ст. ложки подрібнені
чебрець – на свій розсуд або яка-небудь інша городня зелень свіжа

Як приготувати Білий горіхово-грибний соус