Приготування займе від сили десять хвилин, а їсти можна всю тиждень

Інгредієнти
| Червонокачанна капуста – 1 шт. | |
| Лимон – 1/2 | |
| Цукор – 1 щіпка | |
| Сіль – 1 щіпка | |
| Оцет яблучний – 1 / 2 склянки | |
| Рослинна олія – 1/4 склянки |
Червонокачанна капуста – незамінний компонент зимових салатів в Туреччині. У кожної господині свої пропорції маринаду, відповідно смаку і сімейною традицією. Ідеально поєднується з морквою, салатом, редисом або редькою.
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

З капусти зняти верхні огрубілі листя і зрізати занадто щільні підстави у кочережки, помити.

Нашаткувати капусту. Чим тонше нарізка, тим менше час засолювання. У мене маленький качан, тому пішов повністю. Від великого краще взяти половину або збільшити обсяг маринаду.

Закінчивши нарізку і ссыпав капусту в посуд з кришкою, змішати в окремій ємності складові маринаду, збити віночком, щоб інгредієнти добре з’єдналися

Закриваємо посуд і залишаємо відпочивати мінімум на вісім годин, час від часу струшуючи. Якщо струшувати незручно чи ні посуду з щільною кришкою, перемішуйте. Розсолу не повинно бути багато, це важливо!

От і все. Перед подачею на стіл або додаванням в салат полити рослинним маслом
