Курка в маринаді

Основний час нам знадобитися на маринування нашої курки. Тому краще це зробити заздалегідь, до того, як ми будемо її запікати.

Інгредієнти

Курка — 1 кг
Гірчиця — 3 ст. л.
Олія соняшникова — 3 ст. л.
Майонез — 3 ст. л.
Часник — 3-4 зубки
Імбир — 20 гр
Сіль — 2 ч. л.
Перець — за смаком

Як приготувати Курку в маринаді

Курочка, настояна в маринаді, завжди виходить прекрасною, з хрусткою і соковитою скоринкою. За цим нескладним рецептом у нас вийде дуже смачне м’ясо до будь-якого гарніру.

Покроковий рецепт


Режим нашу курочку на порційні шматочки. Знімаємо шкірку, солимо, додаємо спеції. Часник і імбир натираємо на тертці. Змішуємо всі інгредієнти для нашого маринаду: гірчицю, масло, часник, імбир, майонез. Якщо немає імбиру, можна додати 1 ст. л. лимонного соку. Хто не любить майонез, можна взяти сметану. Це теж буде дуже смачно. Шматочки курки відправляємо в маринад, все ретельно перемішуємо, накриваємо кришкою і ставимо маринуватися в холодильник мінімум на 2 години. Але чим більше, тим краще.


Через 2 години дістаємо вже замариноване м’ясо і складаємо його в рукав для запікання. Щільно зав’язуємо і кладемо в духовку на 1 годину при температурі 210 градусів. Щоб вийшла гарна скоринка, рукав за 10 хв до закінчення приготування можна розрізати.

Через годину дістаємо курку з духовки. Вона чудова!

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курка з вяленими томатами у вершковому соусі, з кабачками