Липовий чай з лимоном і медом – джерело вітамінів!
Інгредієнти
Вода – 1,5 л | |
Квіти липи – 100 гр. | |
Лимон – 1/2 шт. | |
Мед – 1 ст. л. |
Як приготувати Липовий чай з лимоном і медом
Покроковий рецепт
Зараз час цвітіння липи, коли вона виділяє медовий аромат на всю вулицю. Неможливо пройти повз і не зірвати кілька суцвіть. А що ж ми з ними будемо робити – звичайно ж чай – влітку холодний, а якщо запасти квіти липи на зиму, то можна в зимові місяці і гарячий. А для гармонії смаку додавши лимон і мед – виходить не тільки дуже смачний освіжаючий напій, але й джерело вітамінів!