Салат “Олів’є”, як говорилося вище, трохи змінений від класичного. За місце вареної ковбаси, я ложу копчену і огірки свіжі. А морква в салаті зовсім не потрібна.

Інгредієнти
| Картопля – 4 шт невеликі | |
| яйця – 4 шт | |
| зелений горошик – 1 банку | |
| цибуля ріпчаста – половина головки | |
| ковбаса – 300-400 гр копчена | |
| огірки – 3 шт свіжі | |
| майонез – 3 – 4 ст. ложки будь | |
| сіль – 1.5 ч. ложки |
Сьогодні хотілося б вам представити салат “Олів’є”, як ви вже знаєте,без нього не проходить жодне свято. Готується просто і швидко, а найголовніше дуже смачно. Мій рецепт трохи відрізняється від класичної рецептури цього салату.
Покроковий рецепт

Для початку ознайомтеся з усіма інгредієнтами, ретельно промийте і приготуйте.

Далі помили картоплю і поставили вариться, а так само яйця.Щоб ваш процес пішов швидше. Поки овочі варяться зробимо нарізку. Перше – це ковбаса копчена, можна взяти будь-яку, яка вам до душі. Нарізаємо її кубиками, але не зовсім великими.

Після ретельно промиваємо огірки, обов’язково свіжі і також ріжемо кубиками, не дуже крупно.

Цибуля ми ріжемо дуже дрібно, щоб його не сильно відчувалося в салаті.


Картоплю і яйця як зварили потрібно остудити і дрібно нарізати. Я користуюся ось такою штукою. Але якщо у когось немає, можна просто нарізати ножем.
Додали горошок. Ось так повинно вийде коли ви поріжете. І після додавання солі і майонезу, ретельно перемішуєте. Викладаєте на тарілку, прикрашаєте.
Ось такий чудовий, а головне простий і дуже смачний у нас вийшов салат. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ.
